Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alkotónap

2012.10.05

 Először is visszavittem a szerdán vásárolt bordó bugyit a Karátba, ugyanis a varrás mentén egy felvételtől lyukacsos lett. Szerencsére választhattam másik, árban megegyező, minőségben jobb fehérneműt. Át is néztem, sőt odavittem az eladónak a még címkés bugyit is a gagyiból, amit én is vettem. Hát azt még el fogják adni, pedig láthatóan már lyukad. Nagyon meg kell nézni mit veszünk. Még majdnem nekem esett a nő , hogy mivel dörzsöltem így ki. Egy bugyit! Mégis? Mackónadrágban voltam egész nap és már bocsi, de nincsenek tűéles borostáim sem. Homo sapiens sapiens vagyok és nem tarajos sül. Egy biztos: én még egyszer Karát üzletbe nem teszem be a lábam. Nagyon durván csalódtam bennük. Egyedül a férfi pulóverek tetszenek, azok pedig drágák, főleg ilyen tapasztalat mellett. Vevőként az a fajta ember - homo sapiens :) vagyok, aki hálás, ha kedvesek, olcsón jut, jó minőséghez és korrekt feltételekkel, gyorsan. Viszont ha hülyének néznek vagy le akarnak húzni, akkor a természetem biztosan szúrós lesz, mert én nem vagyok áldozat típus. Ha átvernek akkor azt nem szoktam annyiban hagyni. Amikor pénzemhez már nem is jutok, akkor is legalább kiöntöm a szívem. ;)

Hangya helyett tarajos sül, gatya helyett bugyogó!!!! :DDDD

Szóval a csipkés vörös helyett lett egy rózsaszín, fekete pöttyös tundrám, de sebaj. 

Aztán bementem a méteráruboltba, ahol a hímzett szoknyába vettem cippzárt és egy gombot a kockás ingemre alulra. Szegecset ott nem kaptam, viszont máshol igen! Piramis szegecset méghozzá bronz színben és kerek szegecset kis és nagy méretben ezüst színben. :) Na ugye, hogy nem kell ide eBay!

 

img_0423a.jpg

 

Kerestem hozzá egy régi, vékony fekete övet, ami még anyué volt. Ezt egy kicsit átalakítva és beszegecselve kész a szegecses karkötőm. :) Tíz perc alatt elkészítettem. Patenttal záródik. Lám, nem kell mindenért olyan sok pénzt kiadni. Imádom az ilyet. :)

 

szegecses-karkoto-1..jpgszegecses-karkoto-2..jpg

 

Piramis szegeccsel nem akartam elkészíteni, mert túl markáns lett volna. 

És bár nem divat, de kreatív. Régóta kerestem Debrecen naptárat, de nem lehet kapni Debrecenben. Készítettem egyet. 

 

img_0424a.jpgimg_0425a.jpg