Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bánatvásárlás

2013.01.20


Internetről vettem például ezt a két "zöldséget": egy smaragdzöld-ezüst bolerós pulcsit és egy khaki-arany blúzt. A tavalyi Golden Globe óta újra visszatért a divatba a félve használt élénkzöld, köszönhetően Angelina Jolienak. A két felső postán érkezett egy sikeres zsibvásáron üzlet nyomán.

 

img_2377a.jpg

 

img_2378a.jpg

 


Beszabadultam a Fórumba is, ahol megtettem a szokásos tiszteletköröket. A H&M-ben egy 999Ft-os hiányos fülbevalókészletbe szerettem bele, főleg a két pár szegecsesbe. A leárazott részen volt, de teljes áron, alkudtam is rögvest és féláron hoztam el, így 5 párat összesen, 500 Ft-ért. A pénztárnál lány kiegészítőként lett beütve, gondolom kislányfülbevalók, de mivel ez nem látszik rajta, ebből nem csinálok ügyet.

 

h-m-lanyka-fulik.jpg

 

Lányka ékszerszett

A C&A-t sokszor kihagyom, pedig a jelek szerint ez nagy hiba. Egy tunika és egy meleg téli pulcsi az, amit elsőként bevittem a próbafülkébe. Az előbbi háromnegyedes ujjú és kismamás, bő fazonú, ergo ápol és eltakar. A pulcsi belül poláros, puha és meleg. L-es méretben volt már, ami kicsit nagy. Hosszú az ujja is picit. Nem túl vastag, de meleg és szegecses.

 

 

img_0646a.jpg

 

img_0647a.jpg

 

A pihe-puha szegecses

img_0648a.jpg

 

A sötétkék, virágostunika a C&Á-ból

 

 

 

Néhány leárazott ékszer, ami SIX márkájú is hazajött velem. A zöld karkötő, a bedugós, márványos hatású és körben ezüstös szegélyű szépségeket nagyon különlegesnek találtam. Utóbbiakban van valami fennkölt, alkalmi, imádom a pasztell színeit.

 

 

melyzold-bizsu-karkoto.jpg

 

img_0645a.jpg

 

A zöld karkötő

marvanyos-es-ezust-szegelyes-bizsu-fulik.jpg

 

A márványos és a pasztell

 

Páromnál szokássá vált, hogy egy-egy útjáról hoz nekem egy fülbevalót. Kaptam már Aradról és Pécsről is. Legutóbb csak a boltig jutott el és máris hozott nekem egy párat. Tüneményes ember, nem?

 

 

szines-fekete-gabitol.jpg

 

Ezt kaptam a boltból...

 

gombas-fuli.jpg

 

...ezt pedig egy útjáról. Gombás fülbevaló. :)

 

 

Kicsit furcsa, sokat gondolkoztam, hová és mihez vegyem fel. ;)