Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszökött a neon, a kulcslyukon

2013.08.11

 Először is lássuk, hogyan nyilatkoztam tavaly a neonról és a leopárdmintáról:

Neonfrász, leopárdvadászat

Divat lett a neon. Pontosabban a narancs, pink, zöld és sárga szemrontó változatai.

Múltkor sötétben autóztunk és egy sárga csík láttán megálltunk, gyalogos volt, olyan szettben, amihez neonszalag is tartozott. Ezért a szokásos látótávolságon túl, hamarabb észleltük. Számomra ezzel a neon legnagyobb előnye ki is merült. A divatdarabokhoz kétféle viszonyom van: az egyik az, hogy mivel mindenki ilyet hord, nagyon menő, de nekem nem tetszik, ezért elzárkózok tőle, a másik, hogy tetszik az adott trendelem és igyekszem a saját ízlésemmel keverni és a tömeges dologból, valami különlegeset kihozni. Legkönnyebben a többi ruhadarabbal, kiegészítővel együtt.

A neon legfeltűnőbb viselési módja egy adott ruhadarabon. Kevés neon nadrágot láttam, inkább a pólók, topok a kedvencek, talán a jól variálhatóság miatt. Ami tetszik, hogy a neon mellé a legtöbb divatcég nem erőltetett semmi giga motívumot, csak a színt igyekszik hangsúlyozni. A neonból az apró fülbevalók és kiegészítők kerültek be a ruhatáramba. Nekem ennyi bőven elég belőle. Habár van akinek jól állnak a topok, sőt a neon magassarkúak is, én ennyire nem vagyok sugárzó egyéniség. :)

A körömlakkok is több helyen bukkannak fel, a nagy kedvenc a pink és narancs szín, ezek a legkelendőbbek. Legutóbb voltam olyan szerencsés, hogy a nyíregyházi rallysprinten megcsodálhattam, amint két Mónika-show szökevény  szotyihéj dombot épít és a neonszínű körmükkel szorgosan pattogtatják, ki a szemeket. :( Elég kiábrándító volt.  

A másik általánosan közkedvelt darab a szürke overáll és a neon csík deréknál, mellrésznél. Csak kevés emberen látom, hogy aki a neon mellett dönt ízlésesen tudja is viselni. Szóval azon kevés előtt, akiknek ez sikerül fejet hajtok. Ha túlcsusszan a smink vagy sok a kiegészítő, nagyon közönséges lehet a végeredmény.

A másik általam nem kedvelt minta a leopárdminta. Szegény kis macskuszon nagyon szépen mutat, ahogy mozog, alatta a csupa izom testével. Viszont itt is azt látom, hogy ha lúd, legyen kövér alapon túlcsordulás van ezekből a ruhapiacon. S ha nem lenne elég ízléstelen maga ez a minta felvéve, akkor nyugodtan lehet pink és lila alappal keverni. De nekem is van ebből a borzadályból! Egy 1Ft-os aukcióban vettem egy overállt, amit CSAK itthonra veszek fel, ha tuti nem várható vendég. Baromi kényelmes, ez minden előnye. Egyébként ducikon nem mutat jól. 

A leopárdmintától továbbra is irtózom, van egy eladó overálom. :) 

Ahogy korábban írtam a neonból a kiegészítőkkel barátkoztam meg először. Nos, ezt a barátságot sikerült szorosabbra fűzni a deallx.hu-n. 

9420.1d1001e2ab3c6822b2d6b6def02a877c.jpg9422.97fa6b26cc984f7e6c4e852f2c555fcf.jpg

9423.bfdc2c3bdfe446aa2d07e00d1ff588e5.jpg9424.3196c80a31dc54bdee72ff2103dbb21c.jpg

A fenti fotók a deallx.hu oldalról származnak!

img_3281a.jpg

28 pár fölbevaló 1980Ft-ért. ITT

 

neon-fulik.jpg

img_3391a.jpg

Zöld top, pink neon szegéllyel