Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boldogsághormonok - a bizsu szekció

2013.08.21

Mielőtt elmerülnék az új ruhadarabok mámorában, engedjetek meg egy kis kitekintést a bizsuk világába. Azokból is sikerült bespájzolnom és jó részük még bontatlanul várja, hogy beteljesítse sorsát.

 

img_3320a.jpg

Ezek a C&A-ban kerültek a kosaramba
SIX bizsukról van tehát szó, amiken ott mosolyog a barátságos színes címke, amit már utal is arra, hogy milyen jó üzletet kötöttem. Szépek, ugye?

 

img_3270a.jpg

Vettem a Tesco melletti üzletsoron betűs fülbevalót. Ennek legfőbb oka, hogy: 'mer még ilyen nem volt"
Mivel én Andi vagyok, tesóm pedig Kriszti, megvettem a K és A betűset is. Ha kéri neki adom a K-sat, ha nem, akkor felváltva tudom hordani, mivel KA a monogramom. A fenti kompozíció nem a véletlen műve, tényleg bolondozni szerettem volna a betűkkel. Hát, azt hiszem ez sikerült. Mondjuk egyszerűen csak a monogramom duplán.

 

img_3422a.jpg

img_3421a.jpg

img_3414a.jpg

A fülbevalók az Auchanból, a rúzs (ilyet ne vegyetek, borzalom) és a körömmatricák KIK-ből valók (ezek viszont szépek és tartósak). A lakkok pedig Mülleresek
NYC 015 Fresh blue és Essence Sudio nails better than gel nails - top sealer gél fedőlakk (nem a magasfényű, hanem a matt)

 

img_3392a.jpg

OMV kútnál botlottam bele...impulzív termék

 

img_3425a.jpg

A PCOS Szívügy Alapítvány szilikon karszalagja. Mivel én is ebben a betegségben szenvedek, szerettem volna egy ilyen karkötőt, ami emlékeztet arra, hogy mit kell legyőznöm.