Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boldogsághormonok - a rucik

2013.08.21

Magamnak is nehezen vallom be, de borzasztóan jól értek ahhoz, hogy a semmiből is valami legyen. Nem tartozok azok közé, akik sajnos tömött szatyrokkal indulhatnak haza. Nálam igencsak meg van húzva az a bizonyos határ, de azzal vigasztalom magam, hogy jobban örülök amúgy is, ha kevesebbért többet vehetek, még ha az nem is a legmárkásabb darab.
A mérgező csábítást magában hordozó Fórum helyett most a Stop Shop és a Park Center szippantott magába egy kis időre. Lássuk miket sikerült magamévá tenni. 
Elég vegyes cuccokat hoztam ebbe a bejegyzésbe. Cipő, kabát, pólók és nadrág.
A KIK-et gyakran emlegetem. Eléggé kacatárus üzlet, de igenis ki lehet fogni jó cuccokat. Így sikerült a kánikula kellős közepén egy klassz kabátot vásárolni.

 

img_3420a.jpg

 

img_3418a.jpg

 

 


Kicsit neonba hajló rózsaszín, vékony polár béléssel, kapucnival, ujjnál jól zár. Eső és hideg ellen is véd a borongós őszi napokon – amiket most igen nehéz magunk elé képzelni. 50 fokban ezért kabátpróbára adtam a fejem és szerelembe estem. Végre megtaláltam a kabát nagy Őt, amiben még ázott verébként is élénk és csini lehetek.
Miután sikeresen átgyalogoltam az erkélyajtón és 2 hétig járni sem tudtam csak balerinákban közlekedtem, eleinte lábzsákkal. Ezért a leírtakhoz képest igen nagy fejlődésnek számít, hogy cipőt próbáltam. Utolsó darabos, telitalpú és türkizkék. Akár a tenger. Alig várom, hogy felvegyem. Azt hiszem, erre még picit várnom kell.

 

img_3416a.jpg

 


A Cosmos Cityben járva-kelve nadrágokat vizslattam és két darabot sikerült beszereznem. Egy halványmenta halásznacit és ezt a kényelmes kék pamutot, amit először ott hagytam, de egy hét múlva, amikor visszamentem megvárt. Jutalmul hazajöhetett.

 

wandeng-gatyo.jpg

 


A Cosmos Cityvel pont szemben a túloldalon szaladtunk be a New Yorkerbe, ahol már elkezdődtek a szezonvégi akciók. Ebből kifolyólag potom pénzért hozhattam el, jó minőségű darabokat.
Ezt a Fishbone pólót és az ujjatlan párját. A póló halványsárga, a top színe valahol a pink és a papaya között van.

 

fishbone-sister.jpg

 

fishbone-polo.jpg

 

new-yorkeres-polok.jpg

 

A hét végén irány Mánfa, majd Hévíz és Szombathely, onnan pedig Ausztria. Szóval várható újabb bejegyzés. :)