Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dm-es kiskörút

2012.11.09

 ss1.jpg

A páromnak a szokásos kedvenc Rexonáját vettem. Illatokban és márkákban is hű, ez sokat elárul róla. ;) Igen, szereti a megszokott, jól bevált dolgokat. 

Az én favoritom az Adidas, de hajlandó vagyok pici változtatásra az ár függvényében. A Rexona és a Dove golyós dezodorait is szeretem. Ezúttal egy illat/színezék/alkohol és parabenmentes terméket választottam. Gondoltam, most ugrik a majom a vízbe, hogy izzadok e vagy sem. Szerencsére nem érem el a nap végén sem a görényfaktort. Szóval megnyugodtam. Másrészt Manna szappanokat használtam és észrevettem, hogy a Coco sószappan nagyon jó izzadás ellen. Egyébként is ajánlják a tengeri sót erre a célra, csak ugye nem mindegy, milyen formába és adalékokkal együtt kenjük fel. Anno Parajdi sószappant próbáltam vizesen felkenni deo helyett, mert olvastam róla, hogy ez jó módszer lehet. Hát, olyan szinten fájt, hogy örülök, hogy a kezeimet le tudtam tenni a törzsemhez függőlegesen. Tiszta mazohizmus.

Megjegyzem az én csoda Rexona deóm, ami mentes minden rossztól ugyanúgy alumíniummal mérgez. Tehát nyugodt szívvel mellrákot okozhat színezék és paraben mentesen is. Csókoltatom a gyártót! Köszike!

Térjünk át a mérgek után, amiket szépen begyűjtöttünk a háztartásba, azokra, amik inkább a divatkellékek. Ezt a pihepuha hajgumit megszerettem azonnal. Egyfelől nincs még ilyen színű, jól mutat barna hajban és elég erősnek, tartósnak tűnik. Pár hajgumim már feladta  a harcot. Ma már nem sikkes, mert lusták vagyunk, de én emlékszem, amikor anyu a régi, elfáradt hajgumikba új gumiszalagot fűzött, vagy megvarrta, ha elszakadt. Most már mindent kidobunk, ami kicsit is hibás, mert van helyette másik. Szomorú. :(

Az aranyszínű hajfogót azért hoztam el, mert magam is meglepődtem, hogy még 300Ft sem volt, nem akciósan. A DM-ben ez nem jellemző. Jó erős csatok, hajfogók vannak egy ezresért. Amik ugyan tartósak, de igen drágák. Szóval ez kellemes meglepetés volt. A fülbevaló az akciós állványon volt. Két nőci már rá is vettette magát a színes címkés termékekre, de ők nem vettek semmit, csak a helyet fogták. :) Szépen odaaraszoltam, ahogy a távolsági buszoknál szokás. Ez mindig beválik! ;) Még nem volt narancs fülbevalóm és ez nagyon különleges darab. Szóval megérte egy picit tolakodni. ;)

ss2.jpg