Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy hét Észak-Nyugaton

2013.06.08

 Nagyon vártam, hogy eljöjjön ez a hét, de elég elkeserítő volt, hogy valamennyire visszafogott lesz ez a pihenés. Szóval nem terveztünk nagy rongyrázást. Sopronban nem is vettem semmi ruhatárba illőt, ott csak élelmiszere, esetleg belépőkre költöttünk, azt is megválogatva. Ausztriába pl. Euró nélkül mentünk ki, csak sétálni és kirándulni. Voltunk Eisenstadtban és Wiener Neustadt-ban is. 

Akkorra terveztem elengedni magam egy picit, amikor nővéremékhez lemegyünk Szombathelyre. Vele nagyon szeretem a csajos délutánokat. Amúgy senkivel nem szoktam boltokat járni és azért együtt mégis más. :) Főleg, hogy tőle mindig számíthatok őszinte véleményre és talán ő is egy picit bátrabban vesz meg egy ruhát, mint ha egyedül indul vásárolni. 

Lássuk sorban mik kerültek a kosárba. Először ott helyben néztünk szét főleg turikban, mert ott egészen jó helyek vannak. A debreceni turikban nincsenek ilyen jó cuccok. 

Mostanában az egyszínű, elasztikus, normál hosszú pólók nagy kedvenceim, ezt Kriszti találta a lakásukhoz közeli turiban:

img_3012a.jpg

Téglavörös, klassz felső. Hasonlít a szürke Pimkie pólómhoz.

Szeretem az ingeket, de nehezen találok olyat, ami tényleg rám való. 110 feletti a mellbőségem, széles a hátam, mint az országút. No, de sokkal nagyon kihívás egy tökéletlen testre megfelelő ruházatot találni. Tökély alakra nem nehéz jó ruhát találni, habár vannak olyan fazonú darabok, amik szerintem senkinek sem állnak jól. 

Nagy meglepetésemre, ahogy sorra próbáltam fel az ingeket a drágább angol turiban, majd a Hádában és végül kint Ausztriában, a KIK-ben, mindegyiket haza tudtam hozni.

premium-turibol.jpg

Rózsás mintás, zsabós

hada---szhely.jpg

Imádnivaló, különleges színű darab a Hádából

Volt ilyen színű fülbevalóm, ezért örültem, hogy lesz hozzá ingem is. Pedig fordítva kellett volna. ;) Nem gyűrődik és szoknyával, illetve nadrággal is mutatós. Kedvenc lesz. 

kik-es-ing.jpg

KIK-ből

Az oberwarti KIK-ben találtam rá, pedig eszem ágában nem volt már akkor inget vásárolni, mégis amikor felvettem, meggyőzött. Laza, vagány és szépek a színei és kényelmes is. Ezek elég indokok arra, hogy haza kellett hozom. 

img_3010a.jpg

Cosmos City-s ruha/tunika

Már megint a zsabó. Valamiért imádom az elasztikus zsabós fazonokat. Érett, élénk, meggyszínű ruha. Több neon színben is kapható, akinek az kedvére valóbb. Ezt a Savaria plázában szereztem be 2500Ft-ért. 

 

img_3014a.jpg

Hát, na ez alap darab, de rossz élmény volt ez a vásárlás. Kis turi a Spar mellett, rengeteg ember, és 1500Ft volt ez a kis alap db. Szóval ide nem szeretnék menni még egyszer. De "ő" már az enyém. ;)

turis-melltarto.jpg

Turis melltartó. Szuper. Fix pántos és az én méretem. Rendesen tart és nem csúszkál-mászkál. 

És tá-tá, most jön a cipőmámor. Benéztünk a Borostyán áruházban lévő Invázióba, annak is a cipős részére. Ezekkel tértünk haza:

vasarolt-cipok-tesome-es-az-enyem.jpg

Bal oldaliak: enyém, jobb oldaliak tesómé.

mondos-lila-szandal-990-ert.jpg

990Ft!

melyturkiz-cipocske.jpg

Ehhez találtam felsőt, de míg megvettük a cipőket, a felsőt pont elvitték. :(

img_3000a.jpg

Záró akkordként pedig következzenek az elmaradhatatlan ékszerek:

oberwartbol.jpg

NAGY virágos, pasztellzöld medálos nyaklánc, kék rózsás, masnis, a kötelező bogyószedés, cseppes köveszöld, Eiffeles és tsi

Jó részük még bontatlan, várják a sorukat. Habár azt mondják sosem szabad semmit tartogatni, hiszen nem tudni holnap mi történik.