Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy-két új darab

2013.03.16

 A szülinapom februárban volt, akkor kaptam ezeket a fülbevalókat páromtól:

 

img_2697a.jpg

Bevallom kicsit gyerekesnek találom. Ha emlékeztek még a légyölő galócás fülbevalómra, akkor elmondhatjuk, hogy párom szerint még nem nőtt be a fejem ágya, azért vesz nekem ilyesmiket. 

Nem is az a baj, hogy gyerekes a fülbevaló, inkább a variálhatósága csökken le. Nehezebb olyan szettet összeállítanom, amelyikhez illenek ezek az ékszerek.

Ezt a kis szoknyácskát egy divatblogban néztem ki. Akkor nagyon megtetszett, de már nem lehetett kapni. A Facebookon árulta egy leányzó, aki referenciákkal és vevőkörrel is rendelkezik. Tőle mertem rendelni és nem is csalódtam.

 

bershka-szoknya.jpg

Ez egy nagyon jó kombinálható darab. A menta és a papaya a legmarkánsabb szín benne, de nekem igazán sötétkék vagy fehér trikóval tetszik, hűvösebb napokon van hozzá egy sötétkék F&F leggingsem is. 

 

barokk-mintas-f-f-leggings.jpg

 

A leárazásokat is elcsíptem a Tescoban, így ezt az F&F-es leggingset is begyűjtöttem, potom 700Ft-ért. Idén a geometriai és barokk intás dolgok hangsúlyosak a divatban. De elegendő1-2 ilyen ruhadarabot beszerezni, mert elég erőteljes minták.

A napokban a piacon láttam meg álmaim gatyóját. Sunbird márkatermék, Moongirl néven. Normál fazonú, cső szárú, szép kék, koptatott és enyhe szaggatás is van benne. Ajándékba adtak hozzá egy láncos, tigrisfejes övet is. Eleinte nem tetszett a kiegészítő, de már megszoktam.

Mosás után van, ezért vizes, de teszek fel képet róla.