Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Földszínekbe burkolózva

2013.10.16

Tiszta plázázós lettem, ami csupán annyiban merül ki, hogy már talán megtalálom, mi melyik emeleten és kb. melyik oldalra esik, de még nem 100%-osan. A kétszintes HandM-ben is sokszor elgondolkozol, hogy hol is vagyok most és ha kimegyek merre az arra. Ilyen problémám nincs, amikor a ruhákat kell megtalálni. A megy.

 

 

 

Korábban már zöld és fekete színben vettem ilyen topot, de az anyaga és a hossza nagyon kedves számomra, ráadásul jól kombinálható, minta nélküli, így elviseli a kiegészítőket is. Most épp a bordóban vagyok, szürke strasszos minivel, szürke harisnyával, barna bokacsizmával, rövid fazonú, szegecses bőrdzsekivel. A hajam bodorított, racka, ezekhez az erőteljes szegecses dolgokhoz már csak egy bordó bogyó fülbevaló dukált. Mivel egész nap esett, a kedvenc barna, simléderes, bársony sapim került fel, ami minden esernyőnél többet ér. (nem ázik a szemüvegem sem..igen!) Szóval ki vagyok rittyentve. Ritty!

 

h-m-ujjatlan-topok.jpg

HandM-es tip-topok

és az ingek 1500Ft-ért...

canon-252a.jpg

Na, jó ő kakuktojás!

Pull and Bear : Kicsi üzlet, de a jobb oldalán sok kincset rejt. a leárazásoknál mindig érdemes körbenézni. Álmaim kardigánjait találtam meg náluk.

 

img_4293a.jpg

img_4294a.jpg

Egyszerűek és nagyszerűek.

 

 


A KIK-ben láttam zöld és bordó szoknyácskákat hasonló stílusban, mint a Pull and Bearesek. Sajnos ez nem volt leárazva, de nagyon megtetszett.

 

kik-es-szoknya.jpg

Az Orsay nekem mindig a mennyország volt, mert nagyon bejönnek a kollekcióikban tálalt darabok. Még sosem vettem semmit, mert drága. most is úgy, hogy ketten alig tudtuk kifizetni. Bolond vagyok tisztára...

 

 

 

 

orsay-ruha.jpg

 

 

 Orsay ruhácska, duciknak is.

 


 

És akkor együtt:

 

img_4295a.jpg

stradivarius-bizsu-fulik.jpg

Bebogyóztam. És megint egy Stradi készlet

 

six-bizsuk.jpg

One, two...six! <3