Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gombóc Artúr és a szegecsek

2012.09.29

Több szegecses darabot is beszereztem idén, ugyanakkor szeretem a kreatív és egyedi dolgokat, ezért szeretnék szegecseket venni, amivel pl. farmert díszíthetek. Csakhogy ezek többsége ebyaről, külföldről beszerezhető 4-6 hetes szállítással. Másfelől 100db/ csomag, nekem pedig kellene ezüst és arany piramis, ezüst és arany kör alakú. Egy csomag kb 1200Ft. Sokaktól hallottam, hogy egyszerűen vesznek a turiban egy szegecses övet és leszerelik róla a szegecseket, majd újra felteszik egy ruhára. A másik vágyam egy szegecs fülbevaló, ami a piramis szegecsre hajaz. A H&M-ben rémlik mintha lenne, majd megnézem.

 Ezt a darabot a http://minipiac.blogspot.hu-on találtam:

 

img_0363a.jpg63_pepita_extravagans_noi_ruha.png

 

A tyúklábminta ismét divat lett. Eddig nem is volt tyúklábmitás cuccom, habár miniszoknyában mindig is tetszett. Lássuk be a szegecs nélkül túl puritán lenne. habár nem színem a szürke, de most ez mégis tetszik. Ilyet még lehet venni a grando-n.

 

ae16_1_big.jpg

Először gyanús volt ez a Deichmannos Graceland modell. Mégpedig azért, mert kifejezetten sokat árulnak belőle az aukciós és apróhirdetési oldalakon. Ez pedig felveti a kérdést, hogy mi a baj ezzel a cipővel? Mégis nagyon tetszett, ezért bevállaltam. nekem teljesen kényelmes, klassz felvéve. Hibátlan állapotban vettem, a sarka is jó.  Szóval a rejtély rejtény mara, de nekem van egy klassz cipőm. :)

 

kik-es-szegecses-ruha.jpg

Ezt a ruhát tavaly vettem a KIK-ben. Egyszer volt rajtam. Árulom. 

 

szurke--szegecses-overal.jpg

Ő is szegecses. :) Tavalyi, azelőtti aukciós vétel. 

 

mk-hagymaruha.jpg

Ezt a ruhát már bemutattam, Szombathelyen túrtam nyáron. Szegecses hagymaruha. Ebben olyan kis tömör gyönyör vagyok, de valamiért szeretem. 

 

p1010012-2.jpgp1010010.jpg

 Őt a juicy.mashkulture.net-en találtam. Állítólag Olaszból való és új. Még úton van hozzám. :) 

 

bellugio-mustarsarga-taska.jpg

Ezt a mustársárga táskát a teszveszen vettem egy üzlettől. 

 Ezt a szoknyát is megmutattam már:

 

stradivarius-szegecses-szoknya.jpg

Idei szegecses, szürke szoknya a Stradivariustól. 

Tetszenek a szegecsek, azt hiszem ez látszik. :) Viszont meggyőződésem, hogy erre is igaz: a kevesebb több. Tehát szegecses szoknyához már nem vennék fel szegecses csizmát vagy táskát. Ha a piramis szegecsektől ózkodsz, akkor  a lapos kerek szegecses darabokat ajánlom, mert azok lágyabbak, nem kölcsönöznek olyan markáns hatást. Ha ruhában mégsem szereted, akkor hordd táskában, cipőben! 

Emlékeztek Gombóc Artúrra? Na, melyik mesében szerepel? Ő az, aki szeret mindenféle csokit, a szögletest, a kereket...én így vagyok a szegecsekkel. :D