Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Happy Skirtsday!

2012.08.29

Nyár közepén vettem egy leárazott arany metálos H&M szoknyát. Eredetileg 4000Ft volt,  ezért amikor egy ezressel rövidebben megláttam, hazahoztam a mostohatestvéreihez. Ma ugyanez a szoknya 700Ft-ért lógott az üzletben. Ez fájt! De tényleg! 4 gombóc fagyi ára.

metalhatasu-kek-szoknya.jpg

Fájdalomdíj

h-m-zsebes-kek-szoknya.jpg

Ő is ott lakott, szintén ennyiért hasonszőrű társaival együtt.

Na, jó kettőt tényleg ettem-mármint gombócot, de nem egyedül. Egy áfonya-Mozart duót falatoztunk csendes barátaimmal a verebekkel. Vicces, ahogy a koldus eteti a többit koldust, mert a szó bizonyos értelmében mind azok voltunk. Ahogy az egyik kis veréb forgatta a fejét, azon tűnődtem milyen okos állatka, hogy parolázik. De ez neki nem csak egy csíny, nem egy szimpla huncutság. Neki az életet jelenti. A tölcsér 90%-át végül ők ették meg, pedig nekem is az volt az ebédem. Azon tűnődtem, hogy miért nem a Nagyerdőn élnek, az pedig olyan madárnak való hely, hiszen olyan csapzottak és soványak voltak. Akárcsak a belvárosi hajléktalanok. Megvan a válasz.

Azon is elgondolkoztam, hogy milyen viccesen hangzik a Mozart fagyi. Mozart ízű. Emberízű? Vagy ha megeszem talán muzikálisabb leszek? 

Valószínűleg nem, ahogy a Stradivariustól sem, ahol ezt a szegecses szoknyát szereztem be:

stradivarius-szegecses-szoknya.jpg

Dúdudú, do you love me...

Az Orsay-hoz is beugrottam , ahol szintén találtam jó cuccokat, de most nem hoztam el őket. Az egyik egy 40-es farmer volt 1500Ft-ért. Felpróbáltam, de nagyon nagy volt. Pedig ez a méretem nagyjából. Csalódás volt, mert ennyiért a márkás holmi ajándék. Valaki más, viszont jól jár vele.

A DM-ben vettem sok mindent, de ami ruházati, style termék az ez a bogyós kis fülbevaló, ami már az őszt hirdeti:

dm-bogyos--szines-fulbevalo.jpg

Jó narancshoz, kékhez, sötétrózsaszínhez, zöldhöz. Én bézshez is felvenném. 

szatyrok.jpg

Amikor hazaértem és zutty elengedtem a füleket. :P

Szóval ha láttatok dorothypiros cipellőben egy leányzót, lehet, hogy én voltam, de nálam ne jött be a sarok összekoppintás, fel kellett szállnom a buszra, hogy hazajussak.

 

img_0054a.jpg

 Dorothy jelmeze a mai napra - "vedlés" után