Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Három új szekrénylakó

2012.07.08

 Ma két kataszrófálisan tukmálós állásinterjú után előbb Mekiben vigasztalódtam párommal, aztán a Fórumba mentünk visszavinni egy szoknyát, a kényelmesebb méret miatt 42-esre kicseréltem a H&M-ben. Ha emlékeztek rá a zöld színű, aranyosról van szó két bejegyzéssel ezelőtt. 

Megvolt a csere. Még rám kacsintott pár ruhadarab, amik hazajöttek velem.

H&M saját márkás kékeszöld ujjatlan top

Ez a kékeszöld élénk színű H&M top mindössze 1790Ft volt. Pamut kicsi elasztánnal, nagyon jó anyaga van. A színe pedig intenzív.

H&M saját márkáscsíkos pamut szoknya

Erre a szoknyára szintén a H&M-ben bukkantam, ott, ahol a királykék csőtop is volt. L-es méretet vettem, de szinte nagy rám. A fehér csíknál kicsit átüt. Az ilyen pamut szoknyáknál bizony - szégyen, nem szégyen - ügyelni kell milyen fehérneműt veszünk alá. Többet láttat, mint szeretnénk.Mondjuk sima fehéret nem vennék belőle, de pl. egy teljesen fekete színűnél átlátszik a fehérnemű vonala. Tehát egy tundrabugyi nevetségessé teheti a viseletet.

Heavy Tools virágmintás, A vonalú tunika

Mindig a végére hagyom a kedvenc darabot. Tátátá...íme a mai nap favoritja. Először tettem be a lábam Heavy Toolsba, úgy hogy vásároltam is. Múltkor kinéztem ezt a virágos tunikát, de csak XS-es méret volt, illetve az eladókat is épp lefoglalták. Ma visszamentünk arra, nem volt senki, ezért rákérdeztem van e más méret. Volt. :) Felpróbáltam az L-est, ami bőven jó, de irtó kényelmes. Az M-esre már inkább rá sem próbáltam. Habár megállapítottam,hogy ezek nagyobb méretek. Az XS-es sem volt olyan picike. Ennek az ára ugyan nem kevés,de nem tudtam, hogy 20%-os akció van. Így boldogan vittem haza 1200 Ft-tal kevesebbért.