Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I love New Yorker

2012.09.09
Párom is elkísért, aminek nagyon örültem, mivel mindent fel tudtam próbálni és kaptam véleményt is, hogy jó e vagy sem. Magammal vittem a fülkébe egy okkersárga csőtopot. Ez a szín még hiányzott a kollekciómból. Mivel mégsem éreztem benne jól magam, ezért megkértem páromat, hogy hozzon nekem egy ugyanilyen színűt ujjatlanban. Ezzel tért vissza:

fishbone-mustarsarga-top.jpg

1490Ft


Mivel a fentieknél több instrukciót nem kapott ezért meglepett, hogy elsőre egy olyan darabot hozott, ami méretben is jó volt, jól állt és az ízlésemet is maximálisan fedte. Meg is dícsértem érte. :) Mármint nem azért, hogy tudja, hogy sátorméretet kell hozni, hanem azért, hogy elsőre ilyen kis ügyes volt és talált megfelelő felsőt. Mellesleg a színe tetszett neki. Érdekes, hogy valakinek imponáló lehet az okkersárga. Akinek volt valaha macskája, egészes más asszociációvál néz erre az árnyalatra. 

Egy piros-fehér keresztbe csíkos topot nem a fülke előtti várakozó állványra, hanem a helyére tettem vissza, mer' olyan kis rendes vagyok. Ekkor láttam meg ezt a matrózmintára emlékeztető fodros kis felsőt. Két méretben volt: M-esés XL-es. Mindkettőt bevittem a fülkébe. Nagy meglepetésemre az M-es borzalmasan festett rajtam. Meggyőződésem, hogy akinek nálam szélesebb a válla az vagy férfi, vagy maga a Terminator személyesen. Ennek ellenére a vállam csúcsáig kellett volna húznom, hogy jó legyen. Ráadásul a dekoltázsa is erős volt :S Az XL-essel ilyen gondok nem voltak, szóval bár véletenül akadtam rá, hazajött velünk. 

amisu-csikos--fodros-top.jpg

890Ft


Szerelem volt első látásra a lenti szoknya. Tetszik a csipke minta, de kényesnek és kevésbé kényelmesnek tartom. Ráadásul abból is megárt, ha túlzásba visszük. Ez a szoknya csak csipkehatású. Ugyanolyan pamut, mint, amiket nyáron vettem. M-eset vettem belőle, mert tapasztaltam, hogy ezekből egy mérettel kisebb kell. Az L-es nem nyúlik annyit, hogy kiadja az alakot, ezért eláll, ergo elég bénán fest. A streccs szoknya előnye és hátránya. Egyébként nekem már jó sok van belőle, nagyon kényelmesek és kialakításuk miatt irodai viseletre is alkalmasak, amit nem is gondoltam volna.

fishbone-csipke-hatasu-szoknya.jpg

1490Ft


Ez az első darab, amibe belebotlottam. Kényelmes és 890Ft volt. Párom szerint kapkodósnak kiváló lesz. Ez is az etno vonalba tartozik, ami az idei nyár egyik stílusvonalát képviselte és meg kell hogy mondjam igen pimaszul. Nem mentem úgy sosem az üzletbe, hogy ez az én ízlésemhez közel áll az etno, mégis ez a második darab, amit vettem. Meglepő módon befészkelte magát a kosaramba és már nem először.

fishbone-etno-stilusu-top.jpg 

Ha H&M-be beugrottam, ott már nem vettem semmit, nem is akartunk már többet költeni. Viszont az díjaztam a Hennes and Mauritznél, hogy már hosszúujjú, őszi cuccokat is kapunk leárazva. Máshol ezt még nem igazán erőltetik, pedig lassan jólesne. Az őszi ruhatáram egészen egyszerűen épül fel. Pár hosszúnadrág (farmer, alkalmi, mackónadrág) és ugyanazok a nyári felsők, amiket júniusól augusztusig hordtam csak kardigánnal. Slussz passz. Mondhatni nem erősségem a hideg idők divatja, de talán ez lassan megváltozik majd. 
 

img_0125a.jpg