Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KIKre találtam?

2012.08.11

Még Ausztirában szerettem meg ezt az üzletet: KIK Textildiszkont. Számomra midig nagyobb öröm adott összegből sok kis kincset összegyűjteni, mint venni valami nagyot és drágát. Szándékosan nem az értékes szót használtam, mert az borzasztóan relatív. Van, aki az értékes alatt jó minőséget vár el, van, aki csak hasznosat vagy épp szemet gyönyörködtetőt. 

Az itt felvonultatott ruhákra, ékszerekere mindösszesen 1840Ft-ot kértek el. Jól hangzik. 

Lássuk a mai terítéket: 

Ezt a népviseleti jellegű tunikát még a bejárat előt felkaroltam, a maga 630Ft-jával meggyőzött. Felpróbáltam. A váll része fodros és kínálja magát, hogy ne legyünk prűdek, toljuk kicsit lentebb. Imádom a kék színt, legyen az sötét , világos, eseteg türkiz. A kék állásinterjúra is jó választás. Egy egyszínű darab mindig jól variáható. Minden a fazonon múlik. "A" vonalú pamut szoknyával nekem már túl lánykás, a bennem lappangó tesztoszteron tiltakozik, ezért vagy ceruzaszoknyára vagy capri térdnadrágra szavazok. Fehér vagy citromsárga, esetleg két színű (sárga-kék, fehér-sárga, fekete-narancs) kiegészítőkkel is mutatós.

 

 sotetkek-vallra-huzhato.jpg

630 volt!

A csíkos szinte minden évben helyet kap a divatpalettán. Idén a cirmos-csíkos lenge, vékony anyagú, hosszított trikók hódítanak. Ez a felső is hasonló stílus. Nem márkás, de új és senki nem fogja kifordítani a címkét, hogy nem New Yorker vagy Bershka. Sorttal egy laza viselethez, tornacípőkhöz kiváló. A rajta lévő masni miatt úgyis csajos hatást kelt. 

csikos-masnis-triko.jpg

Szintén 630Ft és felveszi a versenyt a plázamárkákkal

Van, hogy nem találok semmit és van, hogy nem tudom  mit hagyjak ott a sok klassz ékszer közül. Volt már angyalszárnyas fülbevalóm, de nagyobb. Ez diszkrétebb és nagyon megtetszett. A 4-féle gombfüli pedig a sok kék ruhámhoz jól jön majd. A fekete is alap darab. Közben úgyis elvérzik néhány régebbi fülbevalóm. Eltörik, kiesik a kő. Az én szemem a fülékszerekre fókuszál. Karkötők között is vannak jópofák, de nem vagyok nagy rajongójuk, ahogy a hajdíszeknek sem. Nyakláncok közül ezer évben egyszer tetszik meg valami.  A feltűnő fülbevalók mellé jobban szeretem, ha a nyakamban csak egy egyszerű ezüstlánc lóg. Talán ezért porosodnak a nyakláncaim a helyükön. 

 

fulbevalok.jpg

 

img_0361a.jpg

A négy lapos bogyós fülbevaló együttes ára 290Ft. Tehát darabja 72,5Ft volt