Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kincsvadászat fillérekért

2012.09.08

Párom nem szereti, azt mondta, hogy haszontalan kacatokat árulnak. Bár ő is leragadt a pankrációs cuccoknál, konkrétan az Undertakeres hátizsákot vizslatta. Már nemigen tudna mit kezdeni vele, mert gyerek méret. :D

Nagy ruházati kiárusítás is volt, de legnagyobb bánatomra az egyetlen felső, amit találtam a vállánál napfakított volt. Persze utolsó darabos. Sajnáltam, mert felvéve irtó kényelmes volt és a háta is egyedi kialakítású volt. Szóval figyelni kell. A minősége nincs mindig a topon az üzletben, körültekintően válogassunk! Találtam pl. egy felsőt, amin apró sötét folt is volt, a másikon pedig szálkihúzódás. A teljes áras termékek közül sosem vásároltam még, pedig nem minden termék minősége kifogásolható. Nekem 2-3000Ft már nem Okay egy KIK-es cuccért.

 

kikes-kincsek.jpg

Íme a lelet, amely 740Ft-ot kóstált

Szedjük szét egy kicsit, mikből is áll. 

 

kikes-fulvedo-strasszkovekkel.jpg

150Ft-os strasszköves fülvédő. A divat szerelmesei gondolom már meglátták a lehetőséget, hogy a lágy strasszköveket masszív szegecsekre cseréljék. Talán azok nem esnének le. ;)

Mindig szerettem volna egy fülvédőt. Utoljára gyerekkoromban volt. Már "öregszem" :), ezért nem érdekel, hogy mi ciki és mi nem,  ha fázok. Van viszont olyan időjárás, amikor a sapka sok, a semmi meg kevés. Na, ekkor jó a fülvédő. Pl. egy szeles őszi napon. Azt sem bánom, ha lepotyognak a strasszok. Millió meg egy ötletem van a kötött fekete alap egyedivé tételére. 

 

kik-es-fejfedo.jpg

Ni, egy sipka! 150Ft volt és a barna mintásat hoztam el, habár fekete is volt. A barna valahogy jobban illik hozzám, már csak a hajam és a szemem miatt is. Ez gyakorlatilag divatkiegészítő. A fejet védi, de a fület nem. Amikor a fejem fázik, akkor már a fülem is. Tehát szintén őszi darab, szemerkélő esőben tudja max. felvenni a harcot az időjárással, de valljuk be, túl sok funkciója ezeken kívül nincs. 

 

kik-es-karkoto-fekete-v.kek.jpg

A harsány kék szerintem különösen jól mutat a feketével. Egyszerű és szintén 150Ft-os darab. Tesómnak natúr faszínben van ilyen. Nekem ez az összeállítás megragadta a fantáziám, mert sok kék cuccom van.

 

piros-bogyos-fulbevalok.jpg

Piros bogyós köves, pici törtfehér gyöngy és piros rózsa mintás fülbevalók. Darabja alig egy 100-asért. A piros készletemre ráfért egy update. Sok olyan fülbevalószettet vettem már, amihez vagy az átlátszó strasszköves vagy a bogyós fehér fülit adták pluszba. Így már elég sok van belőlük...

Már csak a zörgő falevelek hiányoznak és tényleg elhiszem, hogy Itt van az ősz, itt van újra.