Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Medálok a kézfejen? Igen!

2012.09.05

Amire szükséged lesz a medálokon kívül az egy snassz gumis karkötő és egy strapa manikűrkészlet. 

Sok parlagon heverő, apró javítást igénylő ékszeredhez is kiváló segítség az alábbi két szerszám: szemöldök csipesz és erős körömvágó olló. Előbbi összezárja, míg utóbbi szétfeszíti a szerelőkarikákat. :)

Ezzel a technikával lehet felszerelni a kiegészítőket. Sok ékszered új értelmet nyerhet, néhány kiegészítőd pedig végre szerepet kap az ékszertartón kívül is. Ami fontos, hogy jól össze kell zárni a szerelőkarikákat egymással pontosan szembe, hogy ne bújhasson ki a gumiszalagból. 

Miket tehetsz rá? Csak fantázia és készlet kérdése. Tehetsz egyet vagy csak párat, ha szolídabbat szeretnél, vagy tele akaszthatod, ahogy kedved tartja. Garantáltan egyedi leszel. 

Feldobhatod a medálon kívül, régi fülbevalód, öved vagy más kiegészítőd egy darabjával (toll, láncdarab, pénzérme, dobókocka), sőt akár hímzőfonalakból is fonhatsz rá valami szépet és színeset. 

Természetesen a fém kapcsos bizsu karkötőidet is ugyanúgy használhatod alapként. Kombinálhatsz is többféle karkötőalapot.

 

img_0090a.jpg

A gumis karkötők és a medálok, bizsu tartozékok.

 

img_0092a.jpg

Voilá!


Ötletek, inspirációk képekben:

 

ekszer-karkoto.jpg

 

 

ekszer-karkoto1.jpg

 

TIPP1: Klassz kis masnit is csomózhatsz a karkötődre, amit akár 1-2 öltéssel összevarrhatsz, hogy tutira egyben maradjon. Hogy honnan szedsz hozzá szalagot? Neked is van biztosan olyan felsőd, amibe automatikusan belevarrnak a vállfa akasztását megkönnyítő akasztókat. Ezek csak kibújnak, zavarnak, ezért többnyire kivágjuk őket. Rajta hát! :)

TIPP2: Folyton elhagyod a naplód lakatkulcsát? Tedd a karkötődre az apró kis kulcsokat. Ott egyébként sem fogja keresni senki. Így a titkaid is őrzi.

 

 

 barchelot-mix.jpg