Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mézes-mustáros

2012.10.11

A színt nevezhetnénk virágmézsárgának, de a szlengben fQsszínként is ismert. Szerintem sötét napsárga. Legalábbis a nyári napsárga és az őszi mustársárga közöt néha alig van eltérés az árnyalatok és anyagok sokfélesége miatt. 

Ma beugrottam egy turiba blézert nézni. Ennek prózai oka van. Több kosztumfelsőt is szeretnék, de nem 6-7 ezerért darabját. 1200-ért volt kitéve ez a színazonos karcsúsított, kerekaljú blézer, de 1000Ft-ért elhoztam. :) Azonnal átvettem, már ebben jöttem haza, pedig turis ruhát csak mosás után szoktam felvenni, ez kabátkaként funkcionált és már csak a buszon viseltem és a Pennyben, ahol az eladó srác már akkor bámult, amikor még két vevőv olt előttem. A szín ereje, mert nem hiszem, hogy én voltam ennyire feltűnő. Az élénk színek vonzzák a tekintetet és ezt már sokszor észrevettem. 

 

img_0508a.jpg

Egy nagy zöld címke van benne: G.Geza, Milano. 

Előtte a kínaiba is beszaladtam, de végül a felpróbált pulcsit vélemény híján nem hoztam el. Gabim viszont kap egy klassz pólót, ha hazaér. Rossz dolga lesz este: ajándékot kap, rakott karfiolt és keksztekercset. Plusz megkóstoljuk a bodzaszörpös fehérborból készült fröccsöt is. Lehet annak is ilyen színe lesz?

 

img_0515a.jpg

Pasipóló

 

fishbone-mustarsarga-top.jpg

Ez a Fishbone top idei darab a NewYorkerből

 

 

mustarsarga-mintas-ruha.jpg

Ezt a KIK-es darabot már mutattam.

 

2633227.jpg

Mustársárga szoknya a zsibvásárról

 

 

atmosphere-mintas-tunika.jpg

Ez a turkálós gyöngyszem, egy Atmosphere 3/4-es ujjú tunika, aminek csak a mintájában köszön vissza a mustárszín.

 

 

A mustársárga színt erősítendő a következő kiegészítőim vannak még, a legtöbb szintén szerepelt már bejegyzében a vétel miatt:

 

1500356.jpg

Zsibvásárról

 

street-mustarsarga-felcipo.jpg

Vateráról

 

bellugio-mustarsarga-taska.jpg

 

 

Teszveszről

 

 

 

Még egy nadrágra vágyom, klasszul mutatna egy kék vagy vörös pulicsval. Erre a színre is igaz, hogy jóból is megárt a sok. A blézerhez pl. a cipő már elég, valamilyen más markáns szín kell az alsó ruházathoz: fekete, vörös, kék, zöld, lila. Ezek sötét árnyalatai, világosban legfeljebb a drappot tudom hozzá elképzelni.