Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem vagyok Hamupipőke

2012.07.27

Az idei darab nálam nem biztos, hogy idei kollekciót is jelent. Tökéletesen boldog vagyok az 5 évvel ezelőttivel is, ha az nekem tetszik és kényelmes. Nem tudom hogyan lehetséges, de 38-as lábról sipp-supp 37-es lettem és néhány 36-os is jó már rám. Tehát ezek a lábbelik 37-esek.

 

img_9867a.jpg

Ez a krészínű masnis magassarkú a Humanic hátsó polcainak egyikén várt rám. Korábban már felpróbáltam és amikor újra arra jártam még ott volt. Két órát teszteltem a bevásárlóközpontban, nem törte ki a lábamat, nem fájt benne. Meggyőzött. A hegyes orral csak nehezen barátkoztam meg, de most már több ilyen cipőm is van. Amit szeretek ebben, hogy bár nőies és magassarkú, nem brutál magas a sarka. akkor nem is tudnám hordani, mert csak bizonyos mértékig győz a divat a kényelem felett. A kényelem nálam fontosabb szempont. A kettő ötvözete az én darabom. Színe miatt szinte bármilyen egyszínű ruhához jó. Bézs és feketéhez különösen. Egy snassz fekete ruhát nagyon kiemel és feldob. Viszont az arany kiegészítőkhöz iskiváló, amik most szintén hódítanak.

 

img_0239a.jpg

A juicy marketen figyeltem fel rá. A mangnólia-türkiz-olíva színek miatt nagyon jól variálható, feltűnő, viszont kényelmes darab. A sarka ennek már magas, de a pánt miatt fogja a bokát. Egyébként Graceland márka, tehát Deichmannos. Személy szerint a színes dolgok nagyon vonzanak. Mindig is imádtam a színeket.

 

img_0241a.jpg

Klasszikus divateleme a H&M tavaszi-nyári kollekciójának. Fekete, napsárga, rozsdabarna és sötétzöld színekben is láttam.  Legjobban a virágmintásra vágytam, de a méretemben már nem kaptam. Először ódzkodtam a túlívelt sarokrésztől, de pont emiatt jobban fogja a bokát. Anyaga miatt nem egy esőjáró surranó, de ez a papaya szín olyan bájos.