Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyár közepi apróságok

2013.07.23

 Szeretek különleges darabokat beszerezin, új dolgokat kipróbálni. Párom hívta fel a figyelmemet arra, hogy jól állnak az egész ruhák. Azóta ilyen típusú darabokon is hamarabb megakad a szemem. Múltkor az egyik turkálóban sikerült egy szinte talpig érő fazont kifognom. Pöttyös, pántos és hosszú. Alacsony lánynak tartom magam, a 165cm-emmel, ezért nem mertem ilyen hosszú ruhára még gondolni sem, főleg, hogy több turiban láthatóan a ruha hossza néha meghaladta a magasságomat. :) Ezt felpróbáltam és bejött. Mellrésznél szivacsos, de nem az a mászkálós szivacsos és megkötője van hátul, lágy esése van, ápol és eltakarja, amit illik.

img_3242a.jpg

Itt azonban nem ért véget az egész ruhák sora. Kolléganőmmel, aki druszám is, beszaladtunk a Tescoba megvenni a legszükségesebb dolgokat otthonra. Elárulom, amit vettem, az túlmutat a szükségesen. Ott ért az a megtiszteltetés, hogy elhozhattam az utolsó 42-es méretet ebből a kis színes csíkosból. Kényelmes, pamut és habár cső a felsőrésze, egyből megtetszett. Csak sajnos foltos volt. A vevőszolgálathoz mentem. Kérdeztem mi legyen. Adnak belőle engedményt, mert ha nem jön ki a folt, az jó kis tanulópénz lesz. Mint kiderült foltra nincs kedvezmény, van viszont visszacsere. Elhoztam és szerencsére a folttól is megszabadultam első mosásra. Úgyhogy maradt. És, hogy mi ez a fekete-fehér csíkoska itt mellette?Rögtön mondom.

img_3241a.jpgimg_3189a.jpg


img_3192a.jpgimg_3204a.jpg

Ezt még bevállaltam, hogy felteszem, döntse el ki-ki ahogy gondolja, jól tettem e. :) Mindig megemlítem, hogy nem vagyok egy tipikusan filigrán alkat. :) Azt szoktam mondani, hogy kell a hely a szeretetnek. De nézzük a ruhát! Ez egy gyors döntés volt. 4000Ft-os ruha, amit a kirakatban láttam meg a C&A-ban. Kényelmes és különleges darab. Munkába és hétvégi szaladgálósnak is kiváló.

 Régen még Cora volt, most Auchan. 800Ft-ért találtam itt egy Eiffel-tornyos fekete pólót és egy sima zöldet 500Ft-ért. Páromnak több pólót is vetteünk itt 1500-ért és egy Budmilt 3000-ért. :) Végre megtört a jég és tudtam vásárolni neki. Általában tiltakozik ellene. Pedig én szeretem kényeztetni. Íme a saját részre beszerzett pólók. 

 

dsc_0222a.jpgdsc_0225a.jpg

Legutóbb Ausztriában vettem egy aprócska Eiffeles, bedugós fülit, szóval nem rossz az összhatás. 

Ezek a feketeségek Hennes és Mauritz, azaz a  H&M idei kollekciójából valók. Tudom, kicsit furi, hogy már megint fekete. Hiszen alap darab. Még nyáron is vannak hűvősebb, de nem fázós napok, ahol bevethetők.  

 

img_3191a.jpgimg_3190a.jpg

Persze ennek ellenére én színmániás vagyok. Mint a gyereket, engem is vonzanak a színes dolgok. Nézd csak meg a fülbevalóimat! ;)