Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyugati nyárutó színekkel és kincsekkel

2012.08.26

Kezdetben egy kicsit elszomorított, hogy én az ország nyugati felébe indulok, miközben páromat a munkája Romániába szólítja. Talán még sosem voltunk egymástól ilyen messze. De persze néha kell egy kis szabadság neki is, nekem is. Bár türelmes, de szerintem örül, hogy kihagyta a shoppingolást. A család férfitagjai pecázni mentek, mi pedig nyakunkba kaptuk a lábunkat és haladtunk is lakástól vagy 50 métert. Ott az első turi, ahol rögtön lehorgonyoztunk. 

Nem az a típus vagyok, aki megtalája a legjobb darabokat, mivel a bálabontásra nem startolok, nem követem nyomon az új árukészletet és az akciós napokat, ráadásul türelmem sincs sokáig a ruhákat forgatni. Azért így is szerencsém volt.

mk-hagymaruha.jpg

Itt ezt az egy kilósban talált hagymaruhát vettem meg. Select márkájú és nagyon kényelmes. A többiekben nem váltott ki túl pozitív benyomást - miután felvettem ez csak romlott :D Tudom, hogy nem vagyok modellalkat és a hagymaruha merész, de irtó kényelmes volt, ráadásul a fazonja miatt ápol és eltakar. :) Felül szegecsek díszítik, ami most az aktuális trend egyik eleme.


spongyabob-es-george-bluz.jpg

A következő turiban több mindent találtam. Az egyik ez az átlapolós George blúz volt, ami nagy tanulsággal szolgált. Ami megtetszik, fel kell próbálni, mert a vállfán másképpen mutat, mint rajtad. A vállfán ez a blúz túlságosan is mély dekoltázsúnak tűnt, közben pedig szép, nem fed fel túl sokat. Jó lesz a sárga tűsarkúmhoz és egy fekete szoknyával. :) Spongyabobot egy másik turiban vettem. 100Ft volt db-ja a felsőknek, de leesett az állunk, amikor az eladó hölgy közölte, hogy erre is vonatkozik a nyári 50%-os leárazás. bizony! Kockanadrág úr 50Ft-ért lett az enyém. Eszmei étéke van a kis sortos szivacsnak, kedves emlék jut róla eszembe. 

piros-polo.jpg

Halványpiros MK póló. Nagyon jó minőségű, illik a törtpiros táskámhoz. A cipőt is ott találtam. Életemben először vettem turkálóban cipőt. Kicsit furcsa, de takarítás után minden további nélkül hordani lehet. Mivel textíl anyag, ezért nem hipózhattam. Viszont a mosogépbe be lehet tenni. George márkájú, mint a sárga, mintás blúz. Szeretem ezt a márkát . Több turis cuccom is George-os.

A Sparos energiaitalt az InterSparban vettük Oberwartban. Tőzegáfonyás:) Sajnos én eléggé szeretem ezt a löttyöt, habár nem tesz jót. Igyekszem cukormentest inni, viszont a dobozokat is gyűjtöm, ezért néha a cukrosat is megiszom. De nem bátorítok rá senkit, mert baromi egészségtelen. :(

turis-ferfi-polok.jpg

A fiúk sem panaszkodhatnak. A halványpiros póló szintén 50Ft! volt ugyanott, páromnak vettem futárkodáshoz még jó lesz. Jó állapotú póló és hurkolt, amit nagyon szeretek - és ami fontosabb ő is. Plusz galléros.

A kék-fekete egy kis szuszik turiban volt darabáras. Ezt Attilának vettem, aki majd megkapja, ha hazajön októberben, ugyanis már évek óta Dubliban él és dolgozik. 

zold-szoknya.jpg

Ahol a cipőt is vettem, ott bukkantam erre a zöld kis Ichi szoknyára. Imádom ezt a színt, ez fogott meg. Gumis, passzés derekú. 

pussycat-masnis-top.jpg

Extra turiban ez a címkés csíkos és én egymásra találtunk. Merész? Giccses? Szerintem különleges. Nem vagyok masnirajongó, viszont a csíkosat szeretem és ez nagyon klassz kis top. 

kik-viragos-szett.jpg

Osztrák KIK-es lelet. Volt még hajpánt is a szetthez, de azt én túl giccsesnek találtam, olyasmit nem is hordok. Csak véletlen, hogy megint masni. A virágmintába szerettem bele és a bronz F&F-es pénztárcám feladta a harcot, pedig nagyon szerettem.

sok-apro-kis-kacat.jpg

kis-kacatok-oberwartbol.jpg

KIK, Tedi és román souvenir

Masszírozó, kék gyöngyös nyaklánc, hajgumik, Tedis és Kik-es fülbevalók és a páromtól kapott aradi fülbevaló. 

Talán sok mindennek tűnik, de szinte minden filléres termék volt. Meggyőződésem, hogy a drágább holmik sem bírják tovább, viszont ezek olcsóbbak és ezért több mindent tudtam venni. Tök jó!