Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Padlásszökevények - turkálj otthon!

2012.09.20

Elhatároztam, hogy belevetem magam a padláson tárolt ruhák közé. Volt egy doboz, ami akkora, mint egy gyerekágy és az mind tele volt ruhával. Misztikum övezte, hogy vajon mi lehet az alján. Ezen felül több tucat kukazsákban rejtőző ruha is várt rám. Most hétvégén otthon voltam és az egészet kipakoltam a dobozból. A kukazsákokat viszont szinte meg sem bontottam, úgyhogy az egy következő kör lesz.  

Érdekes dolgokat találtam. Rugdalózót, ami az enyém volt és hibátlan, iskolaköpenyt, tornadresszt, Anyum által kötött sapkát, sálat, mellényt. Olyan pulcsikat, amiket régen hordtunk, de még ma is nagy ránk. Néhány olyan cuccot, amiről fogalmunk nincs, hogy kié és hogy került oda. :)

Elsőként ezt a kis borítéktáskát láttam meg gyönyörű napsárga színben. Anyué volt, hibátlan és egy kis Ciffel csodákat lehetett vele művelni. Íme: 

 

img_0174a.jpg

Aztán legnagyobb meglepetésemre előkerült egy régi, de kedvenc pulcsim, ami hibátlan állapotban van, sőt nem is szöszös. Nekem egyből eszembe jutott egy idén divatos minta, az etno. Tisztára olyan. 

 

img_0175a.jpg

A másik nagy divat idén ősszel a burgundi vörös. Bárhogyan becézzük ez a mélybordó. Ezt az inget is fent találtam, fodros a nyaka és felvéve gombolás nélkül kardigán helyett is kiváló. Poliészter anyag, ezért annak minden előnyét és hátrányát magában hordozza. Tehát a vasalóval biztosan nem fog találkozni, de az Adidas deoval igen. :D

 

img_0173a.jpg

Világoskékben is megvan ugyanez a fazon. Ő már korábban megmenekült: 

 

1520363.jpg

És íme ő lett volna az abszolút kedvenc, csakhogy kicsi, úgyhogy neki gazdát keresünk.

Fogalmam nincs, hogy honnan van, de vadiújnak látszik. 

 

img_0169a.jpg

Klassz dolog otthon találni valamit, ami jó és használható. Sőt! Újszerű és divatos. Szóval bátran fel a pincébe és le a padlásra. Vagyis fordítva. Ha ti is bezsákoltátok, jó eséllyel nincs semmi baja a cuccoknak. Ami pedig nem tetszik vagy nem jó méret, de még szép, azt töltsétek fel aukcióra vagy hirdető oldalra. Jól jön egy kis sulikezdési támogatás, egy kis zsebpénz.