Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pálinka sunSHINE

2012.09.25

 Az ősz számomra öltözködés szempontjából nem a kánaán. Előkeresem a tavalyi ruhákat és rájövök, hogy már vagy nem tetszenek vagy nem jók rám. Ráadásul jobban fel is kell öltözni reggel, mint eddig, több idő pedig ugye nincs rá. Kiválasztani a felsőt a nadrágot és a kiegésztőket még nem elég. A zoknira, a sálra és a kabátra is gondolni kell. Öröm az ürömben, amikor olyan darabokra találok, amiket régen vettem és ma is divatosak. Sőt, most divatosak igazán. Erről fogok írni külön is.

Tehát a vasárnap délelőtt az Auchanban indult, most mindenféle cél nélkül mentünk, legalábbis én és párom. A szüleit kísértük el. Addig is együtt voltunk. A leárazott ruhák között egy épkézláb darabra sem akadtam, voltak márkás sportruházatok, amik viszont nem tartoztak a leárazott kategóriába - szerintem. Vagy csak eltévedtek. Ezt viszont árválkodva láttam meg az egyik akasztón. 

A színe indigókék, piros felirattal és a hossza is pont el van találva, kb 60 cm. Se túl rövid, se túl hosszú. 

 

f.f-club-feliratos-kek-polo.jpg

A kék ezen árnyalata tökéletes illik az őszi színekhez. (mustársárga, bordó, a barna szürkésebb árnyalata, keki)

Ugyanott találtam ezt az ezüst-fekete csíkos rövid sálat is:

 

ezust-fekete-csikos-sal.jpg

Mindössze 200Ft volt

Kávézni a pálinkafesztiválon? Igen! Egy olyan standra bukkantam, ahol úgy 1 órát is el tudtam volna bámészkodni egy helyi kézműves Deák Anita különböző technikával megalkotott ékszerei között. Ámulat. Ha én ilyet tudnék... :)

 

kavebab-alaku-bedugos-fulbevalo.jpg

Kávébab süthető gyurmából. :)

Hinnétek, hogy csak 500Ft volt?