Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Soproni meglepetés

2013.06.04

 Régóta vártam azt a hetet, amikor végre együtt megyünk Sopronba és Szombathelyre tesómhoz. Tervben volt persze pár új ruha, esetleg ékszer beszerzése, bár most igen szűkös volt a keret. Aztán Sopronban olyan dolog történt, amire nem számítottam:


img_2989a.jpg
Menyasszony lettem!

Párom egy kis hajón, osztrák vizeken tette fel a nagy kérdést. Mivel már 7 éve együtt vagyunk, ezt a szerelmünk megpecsételéseként éltem meg, egy szép gesztusként. Nem gondoltam bele igazán, hogy én ide eljutok valakivel. Jó így együtt papírral, anélkül, szeretem a páromat, ezen semmi sem változtat. 

dsc_0025a.jpg

A gyűrű kicsi lett persze, nem jött fel az ujjamra, az bedagadt, belilult, szóval leadtuk az ékszerészhez bővítésre. Partot érve csak a hajóskapitánynak mondtuk el ami történt, aztán bevágtunk egy-egy lángost. Szóval semmi puccos ünneplés, de annyira természetes és eredeti volt a maga tökéletlenségével ez a pillanat. Persze voltak elképzeléseim róla, elég extrémek is, de nem voltam csalódott, nem volt hiányérzetem, hogy így vagy úgy kellett volna. Tudom, hogy Gabimnak így is fejtörést okozott a legjobb pillanat megtalálása és ez olyan kedves, aranyos volt, amilyen ő maga.

dsc_0185a.jpg

Végül a Tűztoronynál sikerült felhúzni a bővített, méretazonos gyűrűt, szóval igazán nem panaszkodhatok, mert két lánykérés is volt. Hiába volt már biztos, a másodiknál is ugyanolyan érzés volt. A gyűrű végleg az ujjamra került. Azóta szokom, mert korábban nem hordtam gyűrűt, ezért állandóan odakapok, hogy megvan e még. Persze éjszaka nincs rajtam, addig alszik "ő  is". ;)

dsc_0186a.jpg