Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Téli gúnya a hideg napokra

2012.12.02

 Télen mindig nagyobb fejtörést okoz nekem, hogy a megfelelően meleg és réteges öltözködés mellett, ne nézzek ki úgy, mint aki zsákruhába bújt. Viszont rosszabb vagyok, mint egy gyerek, ha öltözködni kell reggel. Nagy harisnyamániás vagyok és sokféle színű, mintájú van belőle. Háklis vagyok viszont az anyagára. Nem kell márkás, de amit idén a kínaiban árulnak színes norvég mintában, az nagyon rossz minőség. A thermo polár viszont egy igazán jó találmány. Valahogy téliből a fekete szín dominál nálam. Érdekes, mert még fűzöld, lila és türkiz átmeneti harisnyáim is vannak. Télire koromba bújok:

 

img_2048a.jpg

img_2050.jpg

Téli harisnyák

 

Ha már a téli harisnyákat beszereztük, akkor kell hozzájuk egy klassz szoknya. Nálam egyszerű a képlet. Mintás harisnyához egyszínű szoknya és fordítva. Idén nálam a kötött és szőrös darabok nyertek. 

 

img_2047a.jpg

img_2046a.jpg

 

Amellett, hogy divatosak, sokkal melegebbek a nadrágnál. Egy vastag harisnya, ha ránktapad picit jobban tartja a hőt, legalábbis az én hőérzetem ezt mondja. A nadrág alá beszökik a hideg. Persze mínusz 20 fokban már együtt melegítenek igazán, akkor már eldobom a divatot és aláveszem a nadrágnak a harisnyát. De olyan szépek...nézni is jó. :)

Vatera style:

szoros.jpgcsikos.jpg

sima.jpgrombusz.jpg