Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vásárfia és ülepek harca

2012.10.07

Ahogy írtam korábban már régóta fáj a fogam pár színes gatyára normális áron és fazonban. Megláttam egy árusnál, hogy Sunbird gatyókat árul, már fogtam is, kértem a méretet és felpróbáltam. Mivel ezek a nadrágok annyira jól vannak méretezve, hogy rábökök szám szerint és jó rám, ezért a próba is sikeres volt. 3500ft volt darabja, de kettőt hoztunk, ezért 3000-ért megkaptuk a színeseket. A piros Sunbird normál fazonú és egyenes szárú. Ezek a márka főbb ismérvei. A másik nadrág anyagában és szárában is más. Realize márkájú és csőszárú. Elasztikus, ezért nagyon kényelmes. Ritka a csőszárú nadrágok között, hogy normál fazonúak. Talán telhetetlennek tűnök, de azét sajnálom, hogy a kobaltkéket nem tudtam elhozni. Már csak egy méret volt, az is nagy. :( A következő projekt: kobaltkék és mustársárga. De ha nem jön össze, már az sem baj, ezeknek nagyon örülök. A vásárlások alkalmával nem csak magamra gondolok, viszont imádom a megleletéseket, ezért nem osztom itt meg, kinek mit vettem, mert még lelepleződök. ;)  

 

img_0454a.jpg

 


Tisztában vagyok vele, hogy a széles csípőm és a nagyobb méretem miatt nem előnytelen, hanem kifejezetten visszatetsző a csípőnadrág. Mivel hosszú felsővel azt is lehetne hordani, engem más szempontok tartanak vissza a csípőnadrág viselésétől. Az egyik ilyen, hogy húzentrógerért kiált. Egy sztreccs felsővel pedig egész napi tornagyakorlatot lehet bemutatni. Gatya felhúz, felső lehúz. Bármennyire is nem szeretnénk, ezt más is látja. :S

Összességében nem túl kényelmes, és akinek pocija van, annak a pocit, akinek csak bőre, annak azt fogja felgöndöríteni. A házmesterperselyről ne is beszéljünk. Mégis, mikor normál fazonú nadrágot keresek, nagy fába vágom a fejszémet. Nagy bánatomra ez a divat már éve óta kitart és még a magasított derekú nadrágok kecsegtettek némi reménnyel,de csúnyán elbuktat, aza alacsony ülepű társaikkal szemben. Sokak számára népszerű a csípőnadrág, talán, mert többet enged láttatni és a hasat azt  végülis nem nyomja. Legfeljebb, ha visszahajlik a gombja. Aki elszokott a 25 cm feletti mellső ülepű daraboktól, annak már akár kényelmetlen is. 

img_0452a.jpg

Táélre azért a csípőnacik szerelmeseinke is melegen ajánom a derékmelegítőt. ezek létjogosultsága összefonódika csípőfazonú alsóruházattal. Örülök, hogy sikerült neki divatot teremteni és a sikere töretlen. Legfőképp egészségügyi szempontból nagyon hálás ez a termék. Másrészt le is szorít egy picit és tényleg nagyon jólesik a hűvös, szeles időben egy kis melegség az egyik legfázósabb részen. 

Kamaszként én is lazán voltam a derék eltakarásával, rövid fazonú felsőket hordtam és mint minden rendes kamasz, nem hallgattam senkire, mert az nem volt divatos, ami ésszerű. Ezért örülök, a derékmelegítők betörésének. Mert a két dolgot ötvözi. Pedig hányszor mondták Anyuék, hogy kint van a derekam. Bezzeg mostmár nyáron a fülledt kánikulában is takaró kell a derekamra, mert nem tudok aludni. Öregszem? Bölcsebb lennék? Vagy csak fázósabb? Ki tudja? :) Még talán nem késő vigyázni magamra. Így is szerencsés vagyok, hogy nem fáztam fel szinte soha. Ha netán meglátsz az utcán és kint van a derekam, szólj rám nyugodtan. Már tudom, hogy csak jót akarsz. :) 

 


 

img_0453a.jpg