Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vegyesbazár

2012.08.07

 Erdély - Békás szoros. Aki járt már ott ismeri a végelláthattaltan sorokban kígyózó bazárokat, amik szinte egymás klónjai. Az ékszereket közelebről is szemügyre vettem. Ott akadtam erre az egyszerű barna, fonott karkötőre. Kövezzetek meg, de szeretem a barna ruhákat és kiegészítőket, akkor is, ha nem túl fiatalosak. Egy kis arany (öv, balerina, szoknya) és trátrá, máris sikkes a megjelenés.

img_0322a.jpg

A Tescoban is akadt valami. Az F&F gy érdekes márka. Egyfelől ha ügyes vagy és jól körbenéze - főleg leárazáskor - jó cuccokat, alap darabokat találsz. Viszont teljes árban szerintem nem éri meg őket megvenni, sok ruha ránézésre és főleg tapintásra nem üti meg a minőség mércéjét. Anyukámnak sok ruhája van onnan és elképedek, hogy ezt hol, honnan vette. Nyilván érzék is kell az ízléses darabok kiszemeléséhez, ennek hiányában egy harmadik szem az ujjunk végére. Most rendkívül puritán dolgokat hoztam el:

 

img_0344a.jpg

Leárazott fülvevalók. A kék megbabonáz.

 

img_0337a.jpg

Ez egy 34-es! méret. Én finoman szólva is 40-42-es vagyok. Mégis jó rám, próba után hoztam el. Rosszmájúaknak kiegészítés: nem tapad rám.

A vaterán néztem ki ezt az élénk világoskék balerinát. amikor felvettem úgy érezetem magam, mintha törp lennék Aprajafalván. Most divatosak a színes balerinák. Szezonutóra sikerült beszerezni még egyet a korábbi papaya színű mellé.

 

img_0343a.jpg

A színe intenzív