Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Yessica!

2012.10.04

Jelenleg sem a kínálattól, sem a leárazásokól nem vagyok elájulva. Várom még az átütő változást. Tény, hogy a szezonközi leárazás első köre már lezajlott a hétvégével bezárólag, tehát jelenleg ezért nincsenek nagy akciók. 

A C&A-ba volt minden reményem. Ott sejtettem jobb kínálatot nadrágügyben. Nem is csalódtam. A leárazottak között találtam kék és piros viszonylag normál fazonú, szűk szárú nadrágot. Csahogy 11ezerről volt leárazva 8-ra, ami még mindig sok az én péztárcámnak. Másfelől nem érzem, hogy ezek az áruk olyan minőséget képviselnének, ami megérné ezt az összeget. A H&M és a C&A is áttesett a tömeggyártás egy olyan fázisába, amikor már lehetelen átnézni a teljes árukészletet, egyre nehezebb eligazodni az aktuális portékák között, annak ellenére, hogy minden kategorizálva van férfi, nő gyermek, fehérnemű, molett áru. A minőség is gyakorlatilag a kínaival egyenétékű. Nem csoda, hiszen sok terméken a Made in China felirat szerepel. 

A Karát akciójában is szerepeltek színes nadrágok, benéztem oda is, de nem várt fordulat miatt ott sem vettem egy bugyin kívül semmit. A narancs, lila és türkiz nadrágokba a következő címke volt: férfi nadrág. Mondjuk, hogy a modern stílusvilág mélypontjába nyúltam bele. Én még a fehér nadrágot sem tolerálom a férfiakon, nem hogy a lilát. Viszont klassz férfi pulóvereket és pólókat találtam, igaz előbbieket nem túl olcsón, most azokat nem is vettünk. 

Régen azért jártam a Karátba, mert olcsó és klassz fülbevalóik voltak. Pl: színes karika fülbevaló, alkalmi bogyós, csüngős: 200Ft/db. Ezeket nagyon szerettem, de megszüntették az állványt, helyette hercegnős, rózsaszín gyerekékszerek lógnak egy mini állványon. 

Tehát nadrágom nem lett, de a C&A leárazott állványán ezt az XS-es ruhát próba után elhoztam. Viselkedni kell benne, de végre nem túl mini, mint a többi. Egy övvel nagyon fel lehet dobni. Business ruha jellegű, harisnyával és blézerrel munkába is klassz viselet. Ránézésre igen puritán, de az anyaga miatt nagyon kellemes és ahogy írtam megmozgatta a fantáziámat, milyen kiegészítőkkel fokozható az összhatás.

 

img_0420a.jpg